Omtaler av hestene til start torsdag 15. juli OBS merk stevnestart kl 12.00

13.07.2010
Artikkelbilde
Heureux vant sist uke

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll torsdag 15. juli - merk stevnestart kl 12.00.

Vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til!

Kjøp programmets V4 tips her. 

Last ned programmet gratis her. 

Starthester 15. juli:

 

1.løp:

Nosferatu: Bra i seiersløpet, skal normalt klare distansen. I striden. What Budget: Vant dette løpet for to år siden. Positiv nest sist, med liknende innsats skal hun regnes. Monfalcone: Har ikke helt fått det til i år. Kan kjempe om en premie. Omoto Sando: Fin hekkeseier i Sverige sist. Er god også på flatt og står hver meter. Litt egenrådig, på en god dag skal han definitivt regnes.  Eatmydust: Klarer nok distansen. Kanskje litt tøft å vinne, men mulig premie i et åpent løp. Artie Bucco: Gode stayerløp tidligere, har senere vært vel så god på litt kortere løp. Om det ikke er litt for langt, bør han tas på alvor. Until June: Har så langt vært best på sandbanen. Står distansen og er skummel om hun får det til på gresset. Vamp: Vant løpet i fjor og er på vei mot form. Vi tror det er et ganske sikkert trippelkort, kan vinne.  Alpino Eterno: Har gått mest på sandbanen den senere tid. Må forbedre seg litt for å være med i toppen. Dubai Samurai: Starter ikke. Moonhawk: To nokså svake løp over hekk. Kanskje slår han til på flatt? Mekong: Avsluttet meget bra i årsdebuten. Kunne muligens ha trengt en gjennomkjøring til, men skal ikke regnes bort. Pilgrim: Det har ikke stemt riktig i det siste. Kanskje er denne distansen rett og slett for lang?

 

2.løp:

Sweet and Line: Har aldri vært på trippel. Neppe mer enn premie. Emperor: Viser fin fremgang. Spurtet bra sist og er langt fremme nå. Earthshine: Har tatt sin eneste seier med jockeyen som rir nå. Tror dette kan være en luring som bør med på bongen. Hallingdal Blue: Løp torsdag-søndag-torsdag virker tett. Vi avventer. Fendi: Først 29 løp uten seier, deretter tre strake. Vi vil ikke avskrive en ny gevinst, men synes hun bør garderes denne gang. Send an Invitation: Virker entaktet, neppe mer enn premie. Irish Lad: Starter nokså tett, formen virker ikke å være på topp. Premie? River Landing: Har så langt ikke fått det til. Vi avventer til vi ser forbedring. Wonderful Bahare: Klart slått hver gang. Vi står over til hun nærmer seg de fremste.  Orson: Tapte fra start sist, gikk sterkt etterpå. Regnes tidlig. Totte: Er litt på gang. Dette tror vi er litt langt, men skal ellers passes fremover.

 

 

3.løp:

Mind the Gap: Har gått flere fine løp i år. Ser ut til å være best på sandbanen. Likevel  bør han regnes på gardering. Imperial Skylight: Flere gode løp i år. Setter på blinkers nå. Skummel utfordrer. Caliente: Jevn og flink treåring. God premiesjanse. Theoderich: Ser ut til å trives på underlag og distanse. Vår favoritt, kjemper i fremste rekke. Emma: Fin seier i Danmark. Møter brukbare eldre hester, men premie kan det bli. William Hepburn: Flott sesong i fjor. Ser ut til å være litt bedre på sandbanen, men god premiesjanse.  Ed Hardy: Distanse og underlag ser ut til å passe. God premiemulighet.  Big Master: Vant sist, men selskapet var enkelt. Vi tror det blir tøft å gjenta. Zen Cat: Fint seiersløp. Ser ut til å være litt bedre på sandbanen. Bello Secondo: Gikk et godt løp i Gøteborg. Trippelsjanse. Mohikan: Har hatt litt pause. Ganske jevn, premie er innen rekkevidde. Richelle: Skrellvant i fjor, det ser litt hardt ut å gjenta nå. Picture Perfect: Starter ikke. Illusive Spirit: Gikk et flott løp sist. Høy vekt nå, men vi synes han skal regnes tidlig. Cajun Star: Fin sesong så langt i år. Formtall 70 er nok i nærheten av maks, men hester i form skal aldri utelukkes.

 

 

 

 

4.løp:

Gameboy: Vi tror han er best på sprint, liten premie? Delily: Også en hest vi tror det kan bli litt langt for. Ketchikan: Også han en sprinter i våre øyne, det ser hardt ut. Lili Marleen: Treåring i fin form, ikke langt unna her. Tom Fix: Fin seier sist, temmelig sikkert i tetbildet også her. Josey Wales: Møter noen i god form. Vi tror mest på en mindre premie.  Apache Run: God på nasjonaldagen, med liknende innsats er han en utfordrer til en plass i toppen. Jim Beam: Stor skrell ved fjorårets seier. Fin form, litt skummel.  Party Booster: Fin formutvikling. Liker gress, se opp. Tahayab: Bra søndag i Gøteborg, premie. Cool Match: Møter grei motstand. Men det kan se ut som om han er hakket bedre på sand. Dessuten er 71 kilo en solid vekt, så kun en outsider for oss.

 

5.løp:

Caerus: Trengte løpet i årsdebuten. Skal passes fremover. Match Point: Flink hoppe. Med to kilo overvekt og knallhardt selskap blir det neppe mer enn en mindre premie. Heureux: Møter toppene før Polar Cup. Vi tror det er god seierssjanse. Massenzio: Dette er etter vår oppfatning den perfekte distansen. Derfor tror vi på god trippelsjanse.  Rapponghi: Fin form. Møter kanoner, men med 51 kilo synes vi ikke han er uten sjanse.  Fair Flair: Sist var det for kort, nå passer det bedre. Spurter forbi flere. Yorkshire Lad: Liker gresset og distansen. Kanskje litt tøft å vinne, men han er neppe så langt bak. Latakia: Positiv sist, ikke borte på disse betingelsene. Chicken Momo: Den store outsideren. Fjorårsformen er på gang, og da går ingen sikker.  Steve’s Champ: Herlig hest, som aldri kan regnes bort. Må nok ikke ha for mye regn om han skal kunne vinne på 63 kilo.

 

 

Stevnestart Øvrevoll Galoppbane torsdag 15 juli kl 12.00

Første løp kl 12.18

V4 med spill fra Sverige og Danmark 1.-4. løp.

Lunsjdobbel løp 2-3

Trippel løp 4