Omtaler av hestene til start på Øvrevoll torsdag 29. juli kl 18.00

28.07.2010
Artikkelbilde
Wattan

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll torsdag 29. juli.

Vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til!

Kjøp programmets V5 A

 

Last ned programmet gratis her. 

Starthester 29. juli:

 

1.løp:

Wattan: I knallform, kan ta sin tredje strake. Aylar: Er rask, men nok enda bedre på sandbanen. Premie?  Unreal Wonder: Gammel sliter, som nok må kjempe hardt for premie.  Zirkon: Ganske rask. Seks kilo overvekt er et minus. Marcelis: Prøver ny distanse, kanskje er ikke det så dumt? Navigation: Har mye fart inne, dette behøver ikke være feil. Dark Pride: Fint tilbake etter pause. Har overvekt, men på sitt beste har hun vist seg god nok i et slikt felt. Bager’s First: Liten hest med mye overvekt, dette blir vrient. Archer’s Up: Neppe rask nok fra start til å følge de kjappeste. Pannacotta: Rask hoppe, ikke umulig. Notforloveormoney: Kommer nok til å avslutte bra, kanskje er hun ikke riktig så rå som man må være på 900 meter.  Zit Zaid: Ser ut til å mangle litt på toppfarten. Extreme North: Fint spor og god rytter. Får han opp farten i tide, tror vi det er vinneren. Welsh Dragon: Har fin fart og godt spor, men trolig litt for mye overvekt. Bit Noble: 12-åring i ytterspor. Bra med lenge sist, kan være et interessant trippelobjekt.

 

2.løp:

Emperor: Ser ikke ut til å ha problemer med distansen. Godt trippelkort.  Hakuna Matata: Treåring i utvikling. Kan finne denne distansen litt lang, tror vi. The Bishop’s Joy: Spennende når hester prøver en helt ny distanse. Tar dessuten av blinkersen. Vi tviler litt på om distansen er den rette. River Landing: Sliter med å lykkes. Vi velger å avvente. Wonderful Bahare: Holdt anstendig fra front nest sist. Premiesjanse.   Line Prince: Intet ekstra i Odense lørdag. Vi tviler.  Billsson: Pleier å stå distansen bra. Det kan holde til trippel i dette laget. Sweet and Line: Klart forbedret sist. Med liknende innsats er det snakk om en vinner. Petit Verdot: Sjokkvant i fjor. Vi venter til blinkersen kommer på. Soft Pearl: Ser ut til å være på gang, kan klare trippel. Pisaq: Står distansen, det gir ham til et interessant objekt her.

 

3.løp:

Vestano: Går ok løp, men møter overmakten. Diamool: Har imponert, ikke minst i Dansk Derby. Stor trippelsjanse. Bank of Burden: Dette er etter vår oppfatning en av banens aller beste treåringer. Skal være klar favoritt. Hot Wing: Flere fine innsatser. Med i kampen om den siste trippelplassen. Somerville: To seire på tre forsøk. Hardere i mot, trolig bare premie.  Tiger for Two: Come back for Fredrik Johansson. Har skuffet litt til nå, må være forbedret for å klare mer enn premie. Osorios Trial: Går stabilt bra. Ikke borte i trippelkampen. Go Go Gadget: Har også gjort det bra til nå. I et flott Derby Trial bør han også regnes som en mulig trippelhest. Paramount: Må vi se mer av før vi spiller.

 

4.løp:

Illusive Spirit: Utvikler seg positivt hele tiden. Skal ha fin sjanse her. Royal Power: Enorm stallform. Outsider i det første løpet i Skandinavia. Theoderich: Så ikke ut til å trives på det tunge underlaget sist. Kan mye bedre enn det. Artie Bucco: Er nå ute på formtall 77. Kommer formen tilbake, blir han skummel. Mekong: Kan mer enn vist i det siste. Bør med på gardering. Gilbertian: Gode løp i den danske provinsen, flere av innsatsene holder fin klasse.  Gipsy Hall: I fjor best på sand, nå går han bra også på gresset. Ikke langt unna der det skjer. Timtaya: Går jevnt bra. I et meget åpent løp må hun helt klart regnes. Lazy Lord: Vant på denne løpsdagen i fjor. Flott form, kan klare det også på formtall 81. Arabian Word: Eneste seieren i fjor ble tatt på Øvrevoll i juli. Forbedret sist, må regnes. Lacelle: Vant i årsdebuten. Slått 6 lengder av 3-årige Red Colori i Gøteborg på søndag. Kanskje behøvde han et løp i kroppen?

 

 

5.løp:

Tahayab: Flott form, kan legge på til to strake. Picture Perfect: Vant på 17. mai. Har siden ikke fulgt helt opp. Liten luring. Zen Cat: Bra i seiersløpet, har ikke fulgt opp. Muligens best på sand. Fendi: Tre strake, misset på sølebane sist. Er kanskje kommet litt høyt opp på formtallet?  Big Master: Urutinert rytter, det ser litt tøft ut. Killiney: Har så langt skuffet litt. Kun en gardering litt ute. Get Over It: Bra nest sist, premiesjanse. Jim Beam: Vant sitt eneste løp i fjor på Øvrevoll på denne tiden. Kan være et skrellbud. So Trendy: Ok løp sist, ikke helt borte i et åpent løp. Most Wanted: Verken form eller speed er i senit. Vi velger å avvente. Cool Match: Har vært best på sand. For oss kun en liten outsider. Richelle: Har tatt et par skrellseire. Bør regnes nokså tidlig nå. Valparaiso: Fin form, men for oss ser han ut til å være klart best på sand. Tom Fix: Fin form, temmelig sikkert med i striden. Party Booster: Fine betingelser, selv om jockeyen ikke får utnyttet lettelsen. God sjanse.

 

6.løp:

Massenzio: Liker distansen. Vinner nok ikke, men en premie er ikke umulig.  Heureux: I flott form. Tøft på likevekt, men han blir nok ikke slått med så mye. Steve’s Champ: Vant dette løpet i forfjor. Kan vinne på god bane, kun liten premie på tungt. Latakia: Hoppe som er klart på gang. Vi tror det blir tøft å vinne, men selv det er ikke helt umulig.  Alyshakeys: Et svært spennende forsøk. Er lynrask og kan nok mer enn 86 på denne distansen. Feltets eneste treåring er ikke uten sjanse.  Exhibition: Svensk gjest med stor fart. Kanskje er 1370 meter akkurat i lengste laget.  Chicken Momo: Viste sist at det er noe på gang. Seks kilo bedre ute mot Heureux nå, kan gjenta fjorårsseieren.  Fair Flair: Flink hoppe, møter nok overmakten.  Emil: Flott come back, ikke like god sist. Kjemper om premie. Indomito: Bra tysk gjest, er nok med i striden. Smokey Storm: Går stabilt bra. En av mange som kommer til å være med i den tette striden om en premie. Cadeau for Maggi: Bra sist i Hamburg. Bør med på gardering. Hansinger: God sist med fire kilo mer enn Steve’s Champ. I striden.

 

7.løp:

Requested: Liker seg i front og kan være skummel om han får beholde teten. I våre øyne dog klart best på sand. Bello Secondo: Fin utvikling, Vi tror han kjemper langt fremme.  Cajun Star: Vi tror distansen passer. Formtall 70 er nok i grenseland for kapasiteten. Female Spring: Starter ikke. Victorian Art: Viser fin form, kan ta livets første seier. Royal Hill: Går aldri et dårlig løp, regnes I et meget åpent løp. Faahem: Sterk årsdebut, har siden ikke maktet å følge opp den innsatsen. Agent Boo: Har hatt problemer med luftveiene. Bedre nå, ikke umulig. Aaron’s Way: Er kraftig forbedret. Møter hardere selskap nå, men det er alltid skummelt å droppe formhester. The Cube: Fint seiersløp, her synes motstanden å være litt for tøff.  Evening Rose: Avslutter alltid bra. Her er hun helt i toppen, tror vi. High Desire: Møter mange raske motstandere, for oss ser det hardt ut. Merseyside Star: Slo gode treåringer sist. Gikk så bra at han bør regnes også her. Chief Eric: Har kun en seier. Det er imidlertid ikke sikkert at han ikke kan delta i trippelkampen. Zavann Zaid: Vi tviler på noe mer enn en premie.

 

8.løp:

Streets of Fire: Får det for tøft i dette laget. Premier Superstar: Rett distanse, likevel ser det litt hardt ut. Westamericantiger: Går ganske jevnt, i trippellbildet. Sure Goodenough: Debutant. Trenger løpet. Forever Fong: Skal ikke ha noen sjanse her. Recession Racer: To gode løp i Gøteborg. Denne distansen er nok enda bedre, kan vinne. Noble Knight: Kanskje litt kort, uansett en trippelkandidat. Italian Love: Halvsøster til Chicken Momo. Rappportene forteller om at hun trenger løpet. Woodland Music: Bra debut, litt langt sist? God premiesjanse. Ed Hardy: Har flott løp her. Vi tror han kjemper med nummer 6 om seieren. Big Ant: Dette blir nok for tøft.