Match Point tok storløpet

25.07.2010
Artikkelbilde
Foto: Stefan Uppstrøm

I Gøteborg søndag var det solid norsk deltakelse. Ikke minst i Gøteborg Stora Pris hvor seks av hestene er i norsk trening. Sikker seier ble det til Match Point (Niels Petersen/Per-Anders Gråberg), mens det var uhyre tett bak vinneren. Tumaco og Archived delte tredjeplassen. Det var hele 125 000 svenske kroner til vinneren, og Match Point ga 9.12 i vinnerodds. Niels og Per-Anders vant også supersprinten med over 500 meter med Light The Fire, klart foran Cavorting og Ticmosic.

I ett av rammeløpene vant Red Colori (Wido Neuroth/Jan-Erik Neuroth) til hele 17.62 i vinnerodds. For øvrig ble det annen til Hallingdal Blue og Westamericantiger.

To ganger annen for Wido

Hoppene sto i fokus under kveldsløpene på Jägersro lørdag. Svensk Oaks og Altamiraløpning var hovedoppslagene, og Wido Neuroth hadde to starthester i begge løpene. I Oaks ble det annen til Wellness (Jan-Erik Neuroth), som etter å ha ledet lenge ble slått i spurten av Western Memory med norske eierinteresser. Trener av vinneren er Lennart Jr Reuterskiold, mens Carlos Lopez satt på ryggen.

Samme trener hadde også ansvaret for vinneren White Cheek Fox i Altamiraløpning, men nå var Per-Anders Gråberg makker. Dancing Party (Jan-Erik Neuroth) tok annen. Annenpremiene i de to løpene var på drøyt 120 000 og snaut 60 000 svenske kroner.

 

 

August i Skandinavia

Vi hadde for en måned siden en oversikt over løp i Skandinavia for juli. Flere var positive til en slik liste, og siden mange også har litt ferie i august, bringer vi også en oversikt over hva som finnes av galoppdager i denne måneden:

1          Klampenborg  (Scandinavian Open)

5          Jägersro lunsj

5          Øvrevoll (Norsk Oaks)

7          Aalborg

7          Jägersro (1 løp)

8          Jägersro (Svensk Derby)

12       Täby lunsj

12       Øvrevoll

14       Klampenborg

14       Täby (1 løp)

15       Gøteborg

19       Täby lunsj

19       Øvrevoll

20       Århus

21       Klampenborg

22       Øvrevoll (Subaru Norsk Derby)

25       Odense

26       Jägersro lunsj

28       Täby (Breeders Classic)

29       Jägersro

31       Täby SM-dag