La Zona vant i Gøteborg

12.07.2010
Artikkelbilde
La Zona - foto Stefan Olsson

 

Wido Neuroth hadde tatt med seg La Zona og Distant Star til Kopparmärra-løpning i Gøteborg søndag. Det endte med sikker seier til La Zona (Jan-Erik Neuroth) og 100 000 svenske kroner til Stall Perlen. Distant Star (Per-Anders Gråberg) tok de siste pengene.

Blant de andre norske startene ble det seier til Bonne Geni (Cathrine Slettemark/Valmir de Azeredo). Recession Racer (Niels Petersen/Per-Anders Gråberg) klarte en 2. plass, mens Tahayab (Cathrine Slettemark/Madeleine Haugland) og Harmony Hall (Niels Petersen/Per-Anders Gråberg) ble tredje.

Ingen streik på Täby

Løpene på Täby lørdag og mandag var lenge truet av streik. Torsdag ble det klart at løpene på lørdag kunne gå etter planen, men først lørdag ettermiddag kom beskjeden om at det ikke ble streik. Da var det kun timer igjen til mandagsløpene måtte bli avlyst, men nå slapp man heldigvis det problemet.

Spillet til lørdagen etter at V75 var i mål, var ikke så ille. Dette konseptet skal vare ut juli, så vi får vente til da med konklusjonen. Dobbeltvinnere ble trener Peter Jardby og den lovende lærlingen Valmir de Azeredo. De seiret med Fast Feet og den gode mileren Soy Asturiano.

 

Tertullus på syvende

Lørdag startet Stockholm Stora Pris-vinneren Tertullus(Rune Haugen/Espen Ski) i Hamburger Meile. Det ble kun en 7. plass, men det var ikke mer enn cirka to lengder frem til vinneren. Dessuten ble Terulltus beste skandinav, da Quilboquet (Lennart Reuterskiold jr) kom på plassen bak vårt håp. Earl of Fire vant løpet.