HINDERTRENING PÅ ØVREVOLL

28.04.2010
Artikkelbilde

Som ledd i satsingen på hekkeløpssporten inviterer Hinderkomiteen også i år til felles hindertreninger for de som ønsker og har behov for hjelp. Treningene finner sted;

 

Søndager kl.  09:00 – 12:00

Onsdager kl. 16:00 – 18:00

 

 

Det er nå åpnet for hindertrening på Øvrevoll.

 

Hekkestasjoner med "baby-hekker" er utplassert. Hekkene er restauret og fornyet, grunnen er sandet og nivellert og hekkene er railet inn.  Bommer/Kavaletter er utplassert i den ene longeringsringen. Ytterligere bommer/kavaletter blir "stasjonert" ved travsporet nede ved gjestestallene på midtbanen og kan settes ut på travsporet i forbindelse med treningen. (og skal ryddes bort etter trening av brukerne). De ordinære nye hekkene (Easy-Fix) vil bli utplassert primo mai, når gressunderlaget får "satt" seg.

 

Av sikkerhetsmessige årsaker skal innhopping og trening av hinderhester på Øvrevoll foregå på banen om ettermiddagen (unntatt søndagene da det også kan hoppes på dagtid).

 

Mandag- lørdag fra kl 14:00 –18:00

Søndager-      fra kl 07:00- 18:00

 

Som ledd i satsingen på hekkeløpssporten inviterer Hinderkomiteen også i år til felles hindertreninger for de som ønsker og har behov for hjelp. Treningene finner sted;

 

Søndager kl.  09:00 – 12:00

Onsdager kl. 16:00 – 18:00

 

Første fellestrening er onsdag 12 mai og vi møter opp ved stallgården/paddock

Av hensyn til avtaler med ryttere og organisering av treningen er det viktig at trener/eier "melder seg på" ved å kontakte Hinderkomiteen ved Leif Spørck 91 30 08 57 eller Niels Petersen 98 85 41 45) senest dagen før hopping. Ønsker du å trene på egenhånd ber vi om at hoppingen legges til tider som anvist ovenfor.

 

Hinderkomiteen er behjelpelig med å engasjere ryttere som vil være tilgjengelig for de som ikke har gjort egen avtale med rytter. "Ridepenger",  ordnes separat mellom trener/rytter. Trenere/eiere og amatører som ønsker å hoppe sine egne hester selv er selvsagt også hjertelig velkommen. Hindertreningen foregår på eget ansvar

 

Nytt av året er også at det er oppnevnt en "Hekkeansvarlig" banemann. Renè Fritzenwanker er "hinderfolkets" mann og han, eller Hinderkomiteen, kan kontaktes på banen om det skulle være noe.

 

NB! Forlat hinderfeltet slik du selv ønsker å finne det (tråkk hullene etter  deg!) og meld fra til Hinderkomiteen eller Hekkeansvarlige dersom hekker/avvisere eller railer skades eller ødelegges.

 

 

Med hilsen fra

 

Hinderkomiteen