Enormt løp av Entangle

29.04.2010
Artikkelbilde
Entangle

  Vi var spente foran årsdebuten til Entangle, fjorårets doble klassiske vinner. Den fantastiske hoppa skulle gi mange kilo til meget gode milere, og selv om vi hadde hørt om gode treningsrapporter, skal det bevises i løp. Det gjorde uten tvil Entangle torsdag. Hun lekte med motstanderne, og nå ser vi med spenning frem til Pramms Memorial 11. mai.

Godt å få bekreftelsen på at formen er der. Det ligger an til å bli et knallfelt i Pramms på Jägersro, men jeg tror Entangle vil passe godt på den banen. Hun er mye sterkere enn i fjor, og vi drar til Malmø med forhåpninger, sa en godt fornøyd trener Arnfinn Lund.

I kveldens andre løp fikk vi se løfterike treåringer. Concusion slo stallkameraten Silmaris, og Wido Neuroth fikk en bekreftelse på at formen allerede var på plass.

Concusion er blitt mer voksen. Han viste klasse allerede i fjor, så jeg var nokså sikker på at en av mine to ville vinne. De to oppgavene Concusion satser mot, er Voterløpning i Sverige, samt 2000 Guineas på Øvrevoll. Trolig blir det et løp før den tid, beretter Wido.

Concusion 

 

Speed Dancer vant et løp i fjor høst, hvor hun viste litt klasse. Nå fikk vi et bevis for at seieren den gang ikke var noen tilfeldighet.

Deilig å vinne direkte ut. Speed Dancer har et ok løp om to uker, så det blir trolig neste start for henne, sa trener Annike Bye Nunez.

Speed Dancer 

 

I raden av gode sportslige prestasjoner, ble vi også meget imponert over Fricoteiro. Dette var faktisk hans første seier for trener Niels Petersen, men vi glemmer ikke kruttsterke løp i Walter Nilsens Minneløp i fjor, samt en flott tredje i Stockholm Cup året før.

Veldig gledelig å se han fungere så fint. Nå blir det Walter Nilsens Minneløp på 17. mai som blir neste oppgave, kunne trener Niels Petersen fortelle.

Fricoteiro 

 

Aylar er jevn og flink. Hun tok seg forbi favoritten Aragorn til relativt sikker seier.

Forrige gang var banen for løs. Nå var jeg sikker på at det skulle bli seier, fortalte en fornøyd trener Knut O Arnesen.

Aylar

 

Maidenløpet ble en kamp mellom Wood Prince og Big Master, med førstnevnte som sikker vinner.

Selskapet var enkelt, så jeg valgte å starte i dette løpet. Vi er litt i tvil om hva som egentlig er hans beste distanse, så vi får prøve oss litt frem, sa trener Cathrine Erichsen.

Wood Prince 

 

Den vakre vårkvelden ble avsluttet med sikker seier til Most Wanted.

Hadde ventet seier etter innsatsen sist. Tror han skal følge med oppover. Han er for øvrig til salgs, berettet trener Jacob Fretheim.

Kveldens eneste dobbeltvinner ble Lennart Hammer-Hansen.

Most Wanted

 

ENTANGLE kontrollerte i annet par. Gikk frem tidlig på oppløpet og avgjorde enkelt. Enestående årsdebut! TUMACO tredje-fjerde. Opp i delt ledelse og holdt unna til annen i kampen bak vinneren helt til mål. EGON femte, avsluttet fint til tredje. WORKING CLASS HERO tet, ned på tredje på bortre langside. Skuffet litt som fjerde. BIEN DICHO fremme, ga seg på oppløpet.

 

CONCUSION rett bak lederen. Angrep tidlig på oppløpet og skaffet seg raskt et sikkert grep. SILMARIS tet. Kunne ikke svare vinneren, men hadde små problemer med å holde de øvrige bak seg. HOLLY GOLIGHTLY sammen med vinneren. Måtte konsentrere seg om å sikre tredje. INTRICATE TALENT fulgte bra på, ikke så langt fra trippel.

 

SPEED DANCER fint med bak lederen. Måtte jobbe for å finne plass langs railen på oppløpet, nådde frem til knepen seier. FIGHTING SPIRIT fjerde. Avsluttet fint midt i banen til annen, ikke mye slått. CHIEF ERIC tet, holdt bedre denne gang og var kun kort slått. ITHICA annen, ga seg en del på oppløpet. Bra avslutning av MOHIKAN, men det var for langt frem.

 

FRICOTEIRO med i fremre skikt hele veien. Ble angrepet på oppløpet, men gikk unna til en meget sikker seier. DOCTOR WANGO tredje-fjerde. Holdt farten fint og ble klar annen. VAMP spurtet flott fra sisteplass og knep tredje relativt kort før mål. OMOTO SANDO førte an sammen med vinneren, ikke så mye å sette inn denne gang. God avslutning av GIPSY HALL.

 

AYLAR fint av gårde som annen, falt litt tilbake. Spurtet sterkt og tok seg forbi lederen til seier. ARAGORN lynrask ut av boksene. Ledet til vinneren kom, klarte ikke å holde unna for denne. DELILY bra fremme hele veien, sikker tredje. FIREFOX langt fremme, ga seg en del.

 

WOOD PRINCE annen. Angrep lederen og tok seg forbi til sikker seier. BIG MASTER tet, måtte nøye seg med annen. Bra spurt langs railen av ZIWY SKATE til tredje, ok debut til fjerde av BE GOOD BOSS.

 

MOST WANTED fremme hele veien, holdt unna til sikker seier. SHOTGUN CHARLIE fjerde, avsluttet bra til annen. LAN KWAI FONG tredje, holdt plassen helt til mål. JUNIOR ALE annen, ga seg noe på oppløpet.