Programtips torsdag 29. april kl 18.00

26.04.2010
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 29. april kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her. 

Last ned programmet gratis her.

1. LØP – CHIQUETTE ELITELØP  – 1600 DT

Entangle er en av våre store favoritter etter den flotte 09-sesongen. To klassiske seire i 1000 Guineas og Oaks samt et par store hoppeløp mot eldre hester, var av høy klasse. På 64 kilo i årsdebuten kan det bli tøft å vinne, men vi gir henne tillit.  Working Class Hero utviklet seg mye i fjor, og Northern Pal leverte en flott årsdebut. Egon har tidvis imponert stort i Sverige, spennende nykommer på Øvrevoll.

 

Tips:

7 Entangle – 2 Working Class Hero – 1 Northern Pal

Outs: 4 Egon

 

2.LØP –  3-ÅRSLØP – 1750 DT

Her har vi god tro på Concusion. God som fjerde i kriteriet, og han seiret lett i fjorårets siste start. Holly Golightly vant på Täby for et halvt år siden, regnes her. Silmaris møtte de beste flere ganger som toåring. Skal i hvert fall ha en god trippelsjanse. Summer Party får premie, kan muligens klare en plass på trippelen.

 

Tips:

7 Concusion – 4 Holly Golightly – 3 Summer Party

Outs: 5 Silmaris

 

3.LØP –  V5A-1 – NOVISELØP – 1750 DT

En riktig vrien V5-innledning. Vi prøver med Mohikan, som avsluttet bra sist fra utvendig spor. Antarktis føler seg frem for å finne den rette distansen, mens Chief Eric ga seg fra tet torsdag. Løp i kroppen kan ha gitt den rette blåseren. Speed Dancer var god i seiersløpet, fikk syv kilo på formtallet. Kan likevel hevde seg.

 

Tips:

5 Mohikan – 3 Antarktis – 2 Speed Dancer

Outs: 1 Chief Eric

 

4.LØP –  V5A-2 – CALL TO HONOR ELITELØP – 2400 DT

Doctor Wango var fjerde i Norsk Derby samt tredje i St Leger. Han avsluttet sesongen med et meget sterkt løp på Jägersro, og vi tror han kan ta seg av V5-2. Omoto Sando var flink i årsdebuten, kan være verst i mot. Fricoteiro hadde en litt trøblete sesong i fjor, men hadde en god tredjeplass i Walter Nilsens Minneløp. What Budget trengte løpet sist, vi tror hun er klart nærmere de beste denne gang.

 

Tips:

3 Doctor Wango – 2 Omoto Sando – 1 What Budget

Outs: 6 Fricoteiro

 

5.LØP –  V5A-3 – CORRETJA  LØP – 1100 DT

Aragorn tok en lett seier torsdag. Vi tror at han er tidlig fremme også her, og da fører sannsynligvis Anna Pilroth helt til målstreken. Vår banker. The Bishop’s Joy avsluttet fint til annen bak vår favoritt, kan være enda nærmere denne gang. Vi likte avslutningen til Zafir Zaid på åpningsdagen, men det er mange som kan melde seg på i trippelkampen.

 

Tips:

5 Aragorn – 3 The Bishop’s Joy – 6 Gameboy

Outs: 9 Zafir Zaid

 

6.LØP –  V5A-4  DD-1 – MAIDENLØP  – 1100 DT

Et ganske svakt maidenløp. Big Master og Wood Prince gikk begge 2400 meter sist torsdag, nå dreier det seg om 1100 meter. Det er en distanse som duoen ikke er så vant med, men i dette selskapet tror vi de vil hevde seg. Be Good Boss gjør debut i totoen, og Premier Superstar har sjanse om hun går til formtallet.

 

Tips:

7 Big Master – 6 Wood Prince – 10 Premier Superstar

Outs: 5 Be Good Boss

 

7.LØP –  V5A-5 DD-2 – CROSS MY FINGERS LØP  – 1600 DT

Most Wanted imponerte med å holde følge med Theoderich første løpsdag. Vi tror det kommer til å holde veldig lenge i dette selskapet. Earthshine har levert et par sterke løp i det siste, liker distansen og blir farlig. Denne gang setter vi Cool Match på outsiderplassen. Blinkersen er tilbake, men tredje uke på rad med 68 kilo på ryggen kan koste. Shotgun Charlie har flere ganger levert fine løp på Øvrevoll tidlig på sesongen, får plass på linjen av den grunn.

 

Tips:

4 Most Wanted – 12 Earthshine – 8 Shotgun Charlie

Outs: 5 Cool Match

 

 

 

 

 

 

V5A-forslag 560 rekker:

 

1.avd: Alle 7

2.avd: 3-2-6-1

3.avd: 5 Aragorn

4.avd: 7-6-5-10-2

5.avd: 4-12-5-8