Programtips torsdag 15. april kl 18.00

12.04.2010
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 15. april kl 18.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

1. LØP – 3-ÅRSLØP – 1600 DT

Alltid litt spenning rundt årets første løp. Vi tror mest på duoen One Cool Buck og Karibu Sana og gir tilliten til førstnevnte. Intricate Talent debuterer og blir den klare outsideren. Noble Knight får den siste plassen på linjen i kamp med flere av konkurrentene.

 

Tips:

4 One Cool Buck – 3 Karibu Sana – 2 Noble Knight

Outs: 7 Intricate Talent

 

2.LØP –  ARKANA LØP – 2400 DT

Russian Roulette fikk et løp langt ute i sporene sist. Med en litt mer sparsom reise tror vi det er snakk om en god sjanse nå. Irish Lad har også løp i kroppen, mens Head Above Clouds gikk godt tidlig på sesongen i fjor. Great Gambo er en soleklar outsider. Har vist over 80 i formtall, har aldri møtt enklere lag enn dette.

 

Tips:

5 Russian Roulette – 2 Irish Lad – 6 Head Above Clouds

Outs: 1 Great Gambo

 

3.LØP –  V5A-1 – ALBARAN LØP – 2400 DT

Årets første V5-løp på vårt vakre anlegg er ikke så enkelt å løse. Vi velger å være sikre på å komme gjennom åpningen. Kilcoona møtte toppene Una Hora og Entangle i 2009. Dermed ble det ingen seire i fjor, men i dette selskapet blir hun trolig favoritt. Omoto Sando hadde to fine flatløp på tampen av fjorårssesongen og er trolig langt fremme her. Fretheim har god tro på Vamp, henter gjerne mange på slutten. What Budget er godt jobbet i vinter, går en spennende sesong i møte.

 

Tips:

4 Kilcoona -  2 Omoto Sando – 1 What Budget

Outs: 6 Vamp

 

4.LØP –  V5A-2 – MAIDENLØP  – 1600 DT

Her nøyer vi oss med to hester på V5-forslaget. Verken Theoderich eller nykommeren Severio kan skryte av vakre programrader. Likevel mener vi det bør holde i dette nokså enkle maidenløpet. Emma har vært brukbar og kan sammen med debutanten Arielle være de nærmeste til å ta opp kampen.

 

Tips:

6 Theoderich – 4 Severio – 7 Emma

Outs: 1 Arielle

 

5.LØP –  V5A-3 – AGASSI LØP – 1100 DT

De som til vanlig er raskest fra start, står litt ute i sporene. Valparaiso avsluttet 2009 på fint vis og må han en god sjanse. Requested liker seg i front, kan klare teten her. River Hill bærer mye vekt, men møter hester han normalt slår. Vant på åpningsdagen i 2008. Vi tar med Antarktis på mistanke. Vant i livets andre start, men falt gjennom i Oaks. Kommer ut etter åtte måneders opphold.

 

Tips:

9 Valparaiso – 7 Royal Hill – 6 Requested

Outs: 3 Antarktis

 

6.LØP –  V5A-4  DD-1 – AJWAD LØP  – 1100 DT

Løpsdagens mest åpne løp etter vår oppfatning. Uvant distanse for mange gjør det vrient å vurdere. Vi prøver med Zafir Zaid, som gikk bra i siste start. Delily avsluttet fjoråret bra, trolig langt fremme også her. Gameboy tok livets første seier i siste start, trippelsjanse i det minste. Hvis Vamos Catalina viser den farten hun gjorde som toåring, blir hun meget farlig her.

 

Tips:

10 Zafir Zaid – 2 Delily – 7 Gameboy

Outs: 8 Vamos Catalina

 

 

7.LØP –  V5A-5 DD-2 – ARTA LØP  – 1600 DT

Vi sparte bankeren til slutt. Riktignok har Cool Match høy vekt, men selskapet virker høyst overkommelig. Reaching Nirvana kan overta om favoritten svikter, mens Zirkon og Totte får plass på linjen fordi de har løp i kroppen.

 

Tips:

9 Cool Match – 12 Reaching Nirvana – 11 Totte

Outs: 7 Zirkon

 

 

 

 

V5A-forslag 480 rekker:

 

1.avd:  Alle 6

2.avd:  6-4

3.avd:  9-7-3-6

4.avd:  Alle 10

5.avd:  9 Cool Match