Omtaler av hestene til start torsdag 29. april

Skrevet av Birger Christensen,  28.04.2010
Artikkelbilde
Entangle, foto Stefan Uppstrøm

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll torsdag 29. april kl 18.00, vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til!

Last ned programmet gratis her. 

Starthester 29. april :

 

1.løp:

Northern Pal: Meget god årsdebut. Enda bedre distanse nå. Godt trippelobjekt. Working Class Hero: Flott avslutning på fjoråret. God sjanse på en fremskutt plassering. Bien Dicho: Bra hest som liker sandbanen. Distansen er nok litt lenger enn den ideelle.  Egon: Har gått mange sterke løp i Sverige. Nå i norsk trening, får stå som outsider første gang. Tumaco: Er ofte på trippel, kan nok kjempe om siste trippelplass også her. Graphiella: God som toåring og tidlig i fjor. Har ikke fulgt opp helt, vi venter til vi ser den gamle gnisten. Entangle: Fantastisk hoppe, vant to klassiske løp i fjor. Sikter mot storløp i Sverige 11. mai, har nok derfor allerede formen på plass.

 

2.løp:

Arielle: Møter gode konkurrenter, vi venter til neste gang. Orson: Mye slått i debuten, dette ser for tøft ut. Summer Party: Starter ikke.  Holly Golightly: Kapabel hoppe, som trener bra. Kan matche favoritten. Silmaris: Tredjevalg i Fredrik Johanssons come back. Tredjeplass i løpet også? Intricate Talent: Sikkert forbedret siden debuten. Trolig bare en av de to siste premiene. Concusion: Vår favoritt. Trolig står seieren mellom ham og Holly Golightly.

 

3.løp:

Chief Eric: Litt hard utgangsfart sist. Vinner nesten aldri, men kan være et godt trippelobjekt. Speed Dancer: God i fjor høst. Formtall 70 kan være litt i overkant, men hun er nok høyt oppe på sin ærlighet. Antarktis: Prøver en distanse, som vi tror passer bra. Da kan det fort være snakk om en hest som er med på målfotoet.  Ithica: En seier som toåring. Siden har formkurven pekt feil vei. Vi vil se mer før vi går til lukene. Mohikan: Bra spurt til tredje i årsdebuten.  Her tror vi han er med helt i fremste rekke. Fighting Spirit: Har vært ute i harde lag. Dette selskapet er enklere. Skummel om han ikke trenger et løp i kroppen.  Lista Lightning: Er oppkalt etter fyrlykta på Lista fyr. Første start i Skandinavia. Åpenbart en outsider, som vi mener bør med på V5 på mistanke.

 

4.løp:

What Budget: Trengte løpet sist. Vi tror hun er mye nærmere de beste denne gang.  Omoto Sando: God både på hekk og flatt. Kjemper trolig om seieren på ny.  Doctor Wango: Fjerde i Derby i fjor, også flere andre gode løp. Vil med naturlig utvikling kjempe helt i toppen her.  Vamp: Har nok gått frem med løp i kroppen. Likevel tror vi det blir hardt å vinne.  Gipsy Hall: Norsktrent, som starter mest i Sverige. Vi tror det er bra med premie i dette selskapet. Fricoteiro: Meget god hest, som var tredje i Walter Nilsens Minneløp i fjor. Har også vært tredje i Stockholm Cup. Stallen er i form, så dette kan være en luring.  Amazer: Fin avslutning på sesongen i fjor. Kan se litt hardt ut å vinne, men en trippelplass er nok ikke utenfor rekkevidde.

 

5.løp:

Firefox: Forbedret sist, kan klare en premie denne gang.  Dark Pride: Fikk det ikke til sist torsdag. Vi venter til vi ser fremgang. The Bishop’s Joy: Bra løp sist. Er sluppet mye ned i vekt og en trussel mot favoritten. Delily: Grei årsdebut, med i trippeldiskusjonen også her. Aragorn: Klar seier sist. Ganske sikkert med fremme også nå. Trolig favoritt i spillet. Gameboy: Ok årsdebut, bør med på gardering. Narsissus Sacc: Har hittil ikke tjent penger, det ser tøft ut her også. Aylar: Ok årsdebut, kandidat som trippelhest.  Zafir Zaid: Avsluttet bra sist, skal regnes om man dekker favoritten.

 

 

6.løp:

Angantyr Sacc: Har møtt gode hester, men også vært mye slått. Premiesjanse i et ikke alt for sterkt felt. Ziwy Skate: Har skuffet, men er aktuell her.  Golden Stepper: Mye slått, det ser tøft ut.  Big Ant: Distansen er nok et pluss, vi avventer likevel.  Be Good Boss: Har kun et kvalifiseringsløp bak seg. Skal dog ikke vise mye for å nå opp her. Regnes. Wood Prince: Sjelden distanse. I dette laget er han klart aktuell.  Big Master: Er heller ikke så vant til sprint. Her har han klar sjanse.  Great Fighter: Har så langt ikke vist noen ting. Vi venter. Postcard: Kan klare premie, neppe mer. Premier Superstar: Har kun startet i England. Formtallet sier at hun bør han en fair sjanse.

 

7.løp:

Fritz Zaid: Ok årsdebut, kan klare premie.  Wonderful Bahare: Har aldri vært på trippel, vi tror hun trenger løpet. River Landing:  Bra årsdebut. Lenger  løp nå, kan være skummel å overse. Most Wanted: Vi likte løpet på åpningsdagen godt. Vi mener han skal være helt fremme her. Cool Match: Starter ikke. Junior Ale: Bra på finaledagen i fjor. Bitte liten luring i dette selskapet. Party Booster: Årsdebut, vi tror han vil ha et løp i kroppen. Shotgun Charlie: Har vært god på våren før. For oss et tredje- eller fjerdevalg som kan overraske. Definite Romance: Stallkamerat til nr 8, vi tror hun trenger et løp til før formen er på plass. Lan Kwai Fong: Har aldri vunnet. Lenge siden forrige start, skal normalt ha minst et løp. Hallingdal Blue: Grei innsats på Täby, trenger nok løpet. Earthshine: Har formen på plass. Er i hvert fall aktuell for trippel, kan vinne om reisen blir bra fra ytterspor.