Omtaler av hestene til start torsdag 22. april

Skrevet av Birger Christensen,  22.04.2010
Artikkelbilde

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll torsdag 22. april kl 18.00, vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til!

Last ned programmet gratis her. 

Starthester 22. april :

 

1.løp: Patricia: Møter gode motstandere. Premie bør være bra. Get Over It: Kan også kjempe om de siste pengene. Liberty Cash: Avsluttet fjoråret med tre annenplasser. Med i seiersstriden nå. Arakanishe: Lovende debutant, som er meldt i Guineas. Bør vurderes på trippel.  Happy Larry: Forsiktig ridd forrige uke. Kan en del og kan være et trippelbud. Victorian Art: Skuffet litt i årsdebuten. Har god klasse og kan kjempe om seieren på sitt beste fra i fjor.  Lord Rossmo: Treneren er fornøyd med utviklingen. Trolig en av de beste norske i årgangen. Pannacotta: På gang, kan ta siste trippelplass. Orson: Debutant, trenger trolig løpet.  Rilum: Jobber godt i trening. Bra trippelsjanse. Findus Zaid: Tror vi ikke på denne gangen.

 

 

2.løp: Ticmosic: God sprinter i ulvelag. Trolig kun et trippelkort. Chicken Momo: En kanon, som har slitt litt med en hovknusning. Sikter mot stort sprintløp i Sverige 11. mai. Vi tror han blir vrien å beseire. Theatrical Award: Dette er nok i korteste laget, men har fart nok til ikke å bli fraløpt. Matcher mot storløp om tre uker i Sverige. Simian: Skal gå samme løp som Chicken Momo på Jägersro. Kapabel, men litt skjør. Ticmotor: Meget god hest, som får mange kilo av flere av motstanderne. Kan ta den siste trippelplassen med full klaff.

 

3.løp: Between Friends: Har en ok oppgave her. Trenger muligens et løp i kroppen, men dette kan være en luring. Desert Fuse: Vinner ikke så ofte lengre. Et mulig trippelbud og i hvert fall en god premiekandidat. Soft Pearl: God forrige torsdag, meget farlig om rytteren har en god dag. Indian Drive: Grei årsdebut, kan kjempe om premie. Cool Match: Blir favoritt. Vinner hvis opplegget klaffer. Tåler ikke for mye press i front. Ingen blinkers denne gang, det kan slå begge veier. Emperor: Årsdebut, trenger mest trolig løpet. Rainbow Barrel: I våre øyne best på litt kortere distanse, trenger nok løpet. Sweet Soul Diva: Ingen trippel siden 2008. Det ser litt hardt ut. Reaching Nirvana: Vant på distansen høsten 2008. Kan skape problemer for favoritten. Prince Jonathan: Vant i Danmark i fjor høst, ellers ikke vist så mye på lenge. Trenger nok løpet.

 

 

4.løp: Sweet and Line: Lite startet, vi tror hun trenger enda flere løp. Aragorn: Kapabel, fikk det ikke til å klaffe i fjor. I dette selskapet en spennende outsider. The Bishop’s Joy: God trippelkandidat, kan vinne med fullklaff.  La Reine du Bal: Har så langt ikke vist noe som rekker. Aylar: Meget god avslutning på sesongen i fjor. Naturlig favoritt, men er best med feste i banen. Firefox: Starter mye. Bra på denne tiden i fjor, kanskje har tett starting tatt ut litt for mye.  Decibel: Tror vi ikke på. Bit Noble: Er blitt 12 år. Kan hevde seg her hvis ikke svingen blir for drøy. Top Fuel: Har aldri vært på trippel. Neppe her heller, men kanskje premie.  Dark Pride: Møter relativt billig lag. Kan være en ørliten luring.

 

5.løp: Spider Dancer: Møter gode hester. Kanskje premie i årsdebut. Mind the Gap: Gikk et par fine løp på høsten i fjor. Trener bra og skal regnes her. Dutchess of Bogstad: Treåringene pleier å få det tøft mot eldre hester på våren. Vi tror hun trenger et par løp. Picture Perfect: Trener bra. Matches mot et løp på 17. mai. Lopez valgte Timtaya, men det skiller nok ikke så mye. Romund: Tok sin eneste seier i fjor tidlig. Ikke helt borte i et åpent løp. Iron Lady: God i siste start. Luring med bunnvekt. Valparaiso: Vi er litt usikre på hva som er hans beste distanse. Jockeyforsterket, må regnes. Tahayab: Trengte litt tid på å komme i siget i fjor. God i seiersløpet og har fin sjanse her. Enmore: Treneren mener han trenger mer tid. Zavann Zaid: Er nok hakket bedre på sprint. Har dog gått bra på denne distansen før, så vi mener det kan være en garderingsstrek. Lucky Lucioni: Lenge siden siste seier. Vi tror han trenger løpet.

 

 

6.løp: Severio: Skuffet nok litt sist. Trenger trolig et par løp til. Pilgrim: Byttet stall sist lørdag. Trener bra, skal ha god sjanse her. Chief Eric: Trener fint. Har kun en seier og er nok først og fremst en premiekandidat. Timtaya: Var strøket sist da hun var veldig stiv. Trener bra og er ikke helt borte. Mizar: God på våren i fjor, skal regnes i trippelkampen. William Hepburn: Trener fint, gjør alltid sitt beste. Regnes.  Golden Pool: Tar trolig teten og holder et bra tempo. Det kan holde helt inn, vår knepne favoritt i løpet. Graphiella: Meget god hoppe. Litt mye vekt i årsdebuten, slik vi ser det. Handsome Broker: Fin årsdebut. Vi tror han er hakket bedre på sprint, men formen kan oppveie noe. Medallic: Er bedre på gress. Treneren tror mer på William Hepburn. Mohikan: To gode løp i fjor høst. Kan få premie i årsdebuten. Match Point: Er nok best på sprint. Selskapet er dog ikke verre enn at det kan gå bra

 

7.løp: Ace A Classic: Lenge siden siste seier. Trener bra og kan få premie i kveldens mest åpne løp.  Big Master: Trener fint, men har aldri vunnet. Det ser litt hardt ut her også. Wood Hill: Dobler distansen fra sist og vel så det. Tviler litt på om 2400 er beste distanse.  Monfalcone: Tok fjorårets eneste seier på åpningsdagen. Ser ut til å være tidlig ute også i år og bør regnes. Milliondollarbaby: Vi tror hun er best på gress og tror hun trenger løp i kroppen. Flying Falk: Treneren mener at han trenger et løp. Premie er bra. Wood Top: Skuffet ofte i fjor. Har aldri vunnet, trenger nok løpet. Wood Prince: God innsats i siste løp i fjor. Trener bra og er i trippelbildet her. Surfer: Seks av ni starter på trippel i fjor. Det kan være lurt å ta ham med på kupongen.  Topper: 12 år og best på gress. Tror det blir tøft i årsdebut.  Onkel Blaa: Er ofte tidlig i form. Må trolig legge en del krefter på å komme foran, det kan bli avgjørende på slutten av løpet. Until June: Tre strake seire fra i fjor høst. Blir nok favoritt, men vi er ikke overbevist om at det blir den fjerde strake.