Endelig for McCoy

12.04.2010
Artikkelbilde

Tony McCoy hadde 14 championater som hinderrytter i England og over 3000 seire på samvittigheten. Men seier i Grand National på Aintree hadde han aldri maktet, til tross for 14 forsøk. Lørdag skulle det imidlertid endelig lykkes for topprytteren.

Jeg har manglet Grand National på min CV, og det har vært et stort minus. Nå kan jeg fylle inn det som har manglet, og det kan datteren min skryte av når hun blir stor, sa sympatiske McCoy. Vinnerhesten bærer navnet Don’t Push It, og avstanden ned til annenhesten Black Apalachi var fem lengder. Tredje i mål var Tearful State of Play, og 14 av de 40 startende passerte mål.

Don’t Push It trenes av Jonjo O’Neil, mens storgambleren JP McManus er eier.

Vinneren var delt favoritt til 11 ganger pengene. Mens McCoy gråt gledestårer, var det mange bookmakere som gråt av helt andre årsaker. De tapte i overkant av ti millioner pund i løpet!

 

Uplasssert i Tyskland

Det ble ingen suksess for Wido Neuroths to startende i Tyskland søndag. Både Alyshakeys og Handsome Hawk ble nummer ti i sine løp. At de kommer sterkere tilbake er vi imidlertid ikke i tvil om. Alyshakeys (William Buick) startet i Henkel-Stutenpreis i Dusseldorf, mens Handsome Hawk (Jan-Erik Neuroth) var på plass i Frankfurt i løpet Frankfurter Meile.