Store penger på Täby

Skrevet av Birger Christensen,  01.09.2008
Artikkelbilde
Hermion og Artie Bucco

Tirsdag denne uka løpes det om store penger på Täby. Wido Neuroth tar med seg åtte hester til Stockholm for å være i kampen om kronene.
Breeders’ Trophy Classic er det klart mest pengestinne løpet. Artie Bucco, Hermion og Trieste fra Neuroth-stallen møter kvalifisert motstand

. Den danske Derbyvinneren Master Kid og Arcus fra Yvonne Durants stall ser verst ut i mot, men det er ikke få ganger det har kommet en liten overraskelse. Med 652 162 svenske kroner i førstepremie, blir det ikke gitt ved dørene.
Det er svensk mesterskap for toåringer, samt for sprintere og milere. Ithica er eneste toåring, og han debuterer faktisk i dette løpet. Simian og Bucksmoke gjør spennende løp i sprinten, mens Great Gambo går ut over 1950 meter. Der starter også Quint Essentials fra Cathrine Witsø Slettemarks stall, og Cathrine tar også ut Bonne Geni i et rammeløp. Det vil det være mulig å spille til denne dagen fra Norge. Norsk Rikstoto tilbyr V65 og DD, samt Vinner, Plass og Duo i samtlige løp i felles pott med ATG. Bongene merkes L4.