Spennende sprint

Skrevet av Birger Christensen,  18.09.2008
Artikkelbilde

Torsdagens første løp er et spennende sprintløp. Her er det mange hester som svært sjelden går så korte løp som 900 meter. Vi gleder oss til å se disse mot de mer garvede sprinterne.
Solvana, Faahem, Royal Hill og Some Night gikk alle i VG Sprinten på Derbydagen. Da var Solvana best, og den raske hoppa får vel stå som en knepen favoritt torsdag.

 

 Yorkshire Lad og Miss the Boat har gått hver sin 900-meter i år, begge med meget solid resultat. Yorkshire Lad vant enkelt, mens Miss the Boat kun var knepent slått av en så rask hest som Not Secret.
Mot disse stiller så fjorårets danske Derbyvinner Cassini, som aldri har løpt på kortere distanse enn 1600 meter. Latakia og Massenzio er milerbetonte og har heller ikke prøvd 900 meter. De har imidlertid så mye fart, at det langt fra er umulig at de vil kjempe langt fremme. En dyst å se frem til med spenning.
Ellers ser det som vanlig vrient ut for V5-spillerne. Mange setter nok sin lit til duoen Red Line og Supergill i V5-innledningen. Det kan godt holde, men vi kunne ha ønsket oss litt bedre form for denne duoen. Uansett tror vi at de som klarer å prikke inn fem rette vinnere, har en brukbar slant å ta med seg hjem. Lykke til.

 

Lufthansa Challenge

Stillingen så langt er

 Are Hyldmo   55
Cathrine Erichsen 43
Niels Petersen 38

De skal også tippe 25. og 28. september og da blir det klart hvem som blir den siste finalisten i finalerundene som starter 2. oktober