Dobbelseier til Yvonne og to til Wido

Skrevet av Hans Petter Eriksen,  03.09.2008
Artikkelbilde
CAVOK foto

Det ble en flott dag for trener Yvonne Durant på Täby tirsdag med dobbelseier i Breeder's Trophy Classic. Selv red hun favoritten Arcus som måtte se seg slått av stallkameraten Shade of Pale etter et godt ritt av Mark Larsen. Begge hestene eies av Stall Rio som fikk med seg nesten en million svenske kroner.

Shade of Pale er født i Tyskland og er oppdretted av norske Stall Magnum og er etter Funambule og See Me. Yvonne Durant tok ytterligere en seier dat hun selv red Hawk And I til seier i Treårs Silverløpning.

To seire til Stall EOS

Foto Stefan Uppstrøm

De to halvbrødrene Simano og Simian (e Simmering) sørget for nok en god dag for trener Wido Neuroth. Først vant Simano en Guldhandicap over 2000 meter med Lennart Hammer på ryggen. Deretter var det lillebror Simian sin tur da han noe overraskende viste seg å takle sprintdistansen 1150 meter og vantl greit ridd av Jan-Erik Neuroth som dog måtte tåle 14 dager på "bakken" etter rittet. Simian fikk 127.500 svenske kroner for seieren.

Foto Stefan Uppstrøm

Av øvrige norske prestasjoner nevner vi at Ithica var fjerdehest i Krafft SM for 2-åringer. Artie Bucco, Trieste og Hermion endte uplassert i Breeder's Trophy Classic og at Quint Essentials ble tredjehest i SM Classic mens Great Gambo var uplassert i samme løp.